Trondheim Bilverksted AS tilbyr leiebil til bedriftskunder

Trondheim Bilverksted AS tilbyr leiebil til bedriftskunder

Trondheim Bilverksted AS tilbyr leiebil til bedriftskunder til en pris av 500 kroner per døgn. Leiebilene er nye og moderne, og de er utstyrt med alt du trenger for å komme deg rundt i hverdagen.

Begrenset kapasitet
Det er begrenset kapasitet på leiebiler hos Trondheim Bilverksted AS. Derfor er det lurt å booke leiebil i god tid, spesielt hvis du trenger bilen i en hektisk periode.

Book time til service og reparasjoner samtidig
Når du bestiller leiebil hos Trondheim Bilverksted AS, kan du også bestille time til service og reparasjoner samtidig. Dette er en god måte å sikre at du får bilen din tilbake i god stand så raskt som mulig.

Slik bestiller du leiebil
For å bestille leiebil hos Trondheim Bilverksted AS, kan du ringe eller sende e-post til verkstedet. Du kan også bestille leiebil på verkstedets nettside.

Når du bestiller leiebil, må du oppgi følgende informasjon:

Navn og kontaktinformasjon
Dato og tidspunkt for henting og levering
Type leiebil du ønsker
Betaling

Leieprisen betales ved henting av leiebilen. Du kan betale med kontanter, kort eller faktura.

Tilleggskostnader
Utgifter til bom, ferjer og drivstoff kommer i tillegg til leieprisen. Parkeringskostnader og parkeringsbøter faktureres bedriften.

Trondheim Bilverksted AS tilbyr en god løsning for bedrifter som trenger leiebil når bilen deres er på verksted. Leiebilene er nye og moderne, og de er utstyrt med alt du trenger for å komme deg rundt i hverdagen. Det er imidlertid viktig å være klar over at det er begrenset kapasitet på leiebiler, og at det kan tilkomme tilleggskostnader for bom, ferjer, drivstoff, parkering og parkeringsbøter.

Trondheim Bilverksted AS
Nordselttveien 4B, 7038 Trondheim

Mobil: 944 61 111 eller 411 91 111

Vakttelefon for bedriftskunder 411 91 111 (07:00 – 22:00).
www.trbv.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*